Om os

Bageriet blev bygget i 1922, som brødfabrikken Tullebølle, hvilket stadig kan læses på husets gavl.

Jeg overtog bageriet i marts 2007, og driver nu dette efter mine 3 forgængere.

Vi har et stort udvalg af brød og kager, så der altid er noget for enhver smag. Vi ligger vægt på gode råvarer, og gamle håndværks traditioner.

Vores mange trofaste kunder gør det muligt, at drive bageri i Tullebølle – også om vinteren. Det er dog om sommeren, at der indtjenes, så det er muligt at holde bageriet åbent hele året. I juli måned, har vi 3 gange så mange ekspeditioner som i januar.

Bageri branchen er presset fra mange sider (bake-off, høje afgifter og skæve arbejdstider).Det det er kun de dygtigste der overlever. Der er gennem de sidste år lukket et bageri om ugen i Danmark. Her på Langeland, er der kun tre håndværks bagerier tilbage.

Det er et slid at være bager, mange arbejdstimer, de fleste midt om natten, når andre har fri. Men jeg glæder mig hver dag til, at skulle på arbejde, og glæde mine mange kunder.

Med venlig hilsen og på glædeligt gensyn i bageriet
Daniel Rasch Stæhr !